In april begint langzaam aan de natuur te ontwaken. In onze tuin zie je dat ook iedere dag weer een beetje terug. De lente is vol op gang en wat is het dit jaar weer mooi.

Ik had al een tijd geleden met Charlotte Bellamy van Charlotte Bellamy Photography afgesproken om naar de Keukenhof te gaan. En afspraak is afspraak. 24 april zijn we er naar toe gegaan. Een aantal dagen van te voren was ik google aan het zoeken naar een kersenbloesem park. En ik vond daar de link naar een bloesempark in Amstelveen in het Amsterdamse Bos. Charlotte had zeker interesse om daar met zonsopgang te zijn. Ook al moet zij daarvoor dan om 5.00 uur opstaan.

In April nature awakens. In our small garden you can see that every day. It’s so beautiful to see. And this year it’s beautiful again.

A while ago I made an appointment with my photography friend Charlotte Bellamy from Charlotte Bellamy Photography to visit the Keukenhof. And an appointment is an appointment. 24 April we headed to the Keukenhof. A while before that I was searching on google for a Cherry Blossom park. And I was surprised by the link I found to a blossom park in Amstelveen. A 3o minutes away from Utrecht. Charlotte loved to go with me and visit this park at sunrise. Even when she has to get out of her bed at 5 am.

I better warn you for this colorful post! 😉

_DSC0852-bewerkt

Deze 400 kersenbomen zijn geschonken door de Japanse Vrouwenvereniging in Amstelveen naar aanleiding van de Tsunami in Japan.
These 400 Cherry trees are a gift from the Japanese Women Society in Amstelveen because of the tsunami in Japan.
_DSC0865_DSC0872_DSC0880_DSC0882Dit bloesempark ligt in het Amsterdamse bos. Een heel groot natuurgebied. This blossom park is situated in the Amsterdams Bos (bos is wood). It’s a big wood. And it’s amazing. I definitely want to return there.
_DSC0932
Nadat we klaar waren in het Amsterdamse bos zijn we naar de Keukenhof gereden. When we were finished we drove to the Keukenhof.
_DSC0936_DSC0938_DSC0946Je vindt er een rivier van bloemen. You can find a small river from flowers.
_DSC0949_DSC0961Dit lijkt wel een beetje op de brug uit het schilderij van Monet. This looks like the bridge in Monet’s painting.
_DSC0965_DSC0976_DSC0980_DSC0985Speciaal voor mijn vriendin Corien gefotografeerd. Corien houdt van beeldhouwen. Ik vind dit beeld ook heel erg mooi. De houding, de blik en het weelderige haar. Specially photographed for my friend Corien. She love sculptures and does make them by herself too. I love this sculpture, the way she sits, the look on her face and her curly hair.
_DSC0993_DSC0996_DSC1000_DSC1008_DSC1019_DSC1020Charlotte had haar flits meegenomen. Rood wit blauw en een molen. Nederlandser dan dit is bijna niet meer mogelijk. Charlotte took here flash with her. And because of that we could keep every detail in the sky. Red, White and Blue and a windmill, Dutcher than this isn’t almost possible.
_DSC1038_DSC1045_DSC1060_DSC1065_DSC1069_DSC1095_DSC1105_DSC1130_DSC1136_DSC1157Ik wist niet dat er rose/witte narcissen zijn. Ik was echt even verrast. Mooi he. I didn’t know there where pink/white daffodils. Beautiful, aren’t they?
_DSC1170_DSC1181_DSC1194_DSC1231

Ik vond het een feest voor mijn ogen. Wat een kleurenpracht. En wat een mooie bloemen zijn er toch te zien. Deze dag was echt de moeite waard om vroeg voor op te staan.

Wil je weten hoe het Home Sweet Home in Texas van Kirsten eruit ziet? Hier vindt je de link naar haar blog.

Do you want to Kirsten’s Home Sweet Home? Here you can find her blog.