Op het moment ben ik bezig met een cursus Flitsfotografie. De flits geeft veel meer mogelijkheden. En eindelijk leer ik nu om beter gebruik van de flits te maken zonder dat je eigenlijk ziet dat er is geflitst.

Het is lente. En bij lente hoort bloesem. Tijdens het hardlopen zag ik de bomen in bloei staan. Omdat er voor de komende dagen slechter weer was voorspeld kon ik de verleiding niet weerstaan om na het hardlopen direct mijn camera te pakken en naar de plek terug te gaan. Nu met de flitser erbij. Want het was al behoorlijk donker.

At this moment I am learning how to use my Speedlight. The speedlight gives me more opportunities in dark light circumstances.

It’s spring! Blossom. This week I saw the trees in bloom. Because the weather forecast wasn’t good I couldn’t resist to grab my camera after the jogging. I went back and used flash. It was getting dark and the natural light was flat. No shadows at all. With flash I am able to create shadows.