Eindelijk is het dan lente in Nederland. En in Utrecht!!! Wat was het heerlijk weer dit weekend. Mijn moeder belde mij gisteren op of het ook zo mooi in Utrecht. Ja hoor. Erg mooi. Speciaal dan ook voor mijn moeder wat lenteplaatjes. Ze houdt enorm van de natuur en kan genieten van de mooie bloemen en planten in de tuin maar ook in de weide natuur. Dat hebben mijn zus en ik van haar meegekregen. Dus ook ik kijk altijd naar mooie bloemen en planten.

Daarnaast hou ik enorm van koken. Dus gisteravond verse tomatensoep gemaakt volgens een recept van Jamie Oliver. Als ik aan het koken ben snoep ik altijd tussendoor van de tomaten of paprika’s. Heerlijk is dat.

Finally it’s spring in The Netherlands. And in Utrecht!!! It was beautiful weather this weekend. Yesterday my mother phoned me if it was as nice here as it was in the southern part of the Netherlands. Yes indeed. Beautiful. Specially for my mother what photo’s from spring. She loves the nature and flowers in bloom. In her garden but also in the rest of the world. My sister and I love this too. We inherited this from her. So I always look to beautiful flowers and plants.

I also love to cook. Yesterday I made tomato soup following the recipe of Jamie Oliver. When I’m cooking I always eat from the tomatoes and peppers. Love that.