Zakelijke portretfoto

Annemiek had nieuwe zakelijke portretfoto’s nodig voor haar cv. Ze benaderde mij of ik haar wilde fotograferen. Natuurlijk! Altijd leuk. Dus hebben we een afspraak voor een zakelijke portretfoto gemaakt. Deze sessie duurt een half uur.

Ze vertelde mij dat ze zichzelf eigenlijk niet vaak mooi op een foto vindt staan. Ik vertelde: “Tijdens de sessie laat ik je heel vaak meekijken naar de foto’s die ik van je maak. Dan kan je tijdens de sessie al zeggen wat je mooi vindt. Zo weet ik waar ik op moet letten zodat jij tevreden bent.” Hoe mooi was het dan ook om te zien dat tijdens de sessie we allebei steeds enthousiaster werden van het resultaat.

Zakelijke portretfoto Anna M Francken Photography Utrecht Leidsche Rijn
Zakelijke portretfoto Anna M Francken Photography Utrecht Leidsche Rijn
Zakelijke portretfoto Anna M Francken Photography Utrecht Leidsche Rijn
Zakelijke portretfoto Anna M Francken Photography Utrecht Leidsche Rijn
Zakelijke portretfoto Anna M Francken Photography Utrecht Leidsche Rijn

Wil jij ook mooie portretfoto’s van jezelf die je voor Socialmedia kan gebruiken? Meer informatie vind je op mijn site.