Beautiful People

Zakelijke portretfoto – Mark

Een zakelijke portretfoto was zijn wens. Met zijn drukke agenda kon Mark tijd vinden voor het maken van een portretfoto voor de internetsite van zijn bedrijf en LinkedIn. De locatie: Rotterdam. Zijn stad en de stad van zijn voetbalclub. Tijdens een wandeling door Rotterdam kwamen we vanzelf mooie plekken tegen waar ik foto’s van hem gemaakt heb. We hadden een mooi gesprek tijdens de sessie over ons werk. Ik vind contact belangrijk zodat we samen werken naar het mooiste resultaat.

Wil jij ook een zakelijke portretfoto hebben? Boek dan je sessie bij mij. Meer info vind je hier: informatie zakelijke fotosessie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.