Beautiful People,  Wedding

Trouwfotografie

Op 18 maart was het zover! Mijn eerste workshop trouwfotografie door Digidiaal gegeven. Ik heb al eens eerder een aantal bruiloften gefotografeerd. Leuk om te doen! Je krijgt er een enorm boost energie van.

De weersvoorspellingen waren koud. Echt koud. Er stond een ijzige wind die dag. Ik was blij met de eerste uren binnen in een warm klaslokaal waar bruidsfotograaf Arno de Bruijn ons alle ins en outs vertelde. Natuurlijk mochten wij ook aan de slag.

 

Organisatie: Digidiaal: Cursussen in Fotografie en Beeldbewerking
Docent: Arno de Bruijn
Bruidspaar: Zoë Kas en Maikel Kas
Visagie & Hair: Beauty & Visagie by DANIQ
Bloemen: Astrid Aliredjo van Solyflores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.