Beautiful People,  Portret Portrait,  Werk Work

Zakelijke portretfoto Dennis

Zakelijke portretfoto

Een zakelijke portretfoto was de wens van Dennis. Hij zag mij met mijn camera rondlopen in het kantoor waar we allebei werkzaam zijn. Zijn vraag was of ik alleen directe collega’s fotografeerde. Nee, ook andere collega’s en ook klanten. Dus wilde hij graag een afspraak. Na kantoortijd zijn we samen door het gebouw gelopen en ook nog naar het mooie park in de buurt.

 

Zakelijke portretfoto Leidsche Rijn UtrechtZakelijke portretfoto Leidsche Rijn UtrechtZakelijke Portretfoto Leidsche Rijn UtrechtZakelijke Portretfoto Leidsche Rijn Utrecht

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf? Neem dan contact met mij op via mijn site.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.