Portretfotografie Leidsche Rijn – Chelsey en Arno

Chelsey en Arno wilden graag weer eens door mij worden gefotografeerd. Ik ken Chelsey al heel wat jaren. Een vrolijke lieve meid. En sinds een aantal jaren heeft ze verkering met Arno.

Ook deze keer ben ik weer naar het Maxima park in Utrecht gegaan. Dit is toch wel een van mijn favoriete plekken om buiten te fotograferen. Het was een mooie zonnige herfstdag. Heerlijk om buiten te zijn. Zoals je kunt zien zijn ze behoorlijk verliefd op elkaar. Wat een mooi stel met veel gevoel voor humor. En ze voelen zich ook nog eens op hun gemak met een camera erbij.

Het is heerlijk om zo samen naar de mooie plekken te lopen en te genieten van al het moois om je heen tijdens het fotograferen.

 

 

Portretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en Arno

Portretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en Arno

Portretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en Arno

Portretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en ArnoPortretfotografie Leidsche Rijn Utrecht - Chelsey en Arno
Portretfotografie Leidsche Rijn Utrecht

Wil jij ook door mij worden gefotografeerd? Ga dan naar mijn contactpagina. Ik neem dan snel met contact met je op.