Posbank Nationaal Park Veluwezoom

Posbank Nationaal Park Veluwezoom, een geweldig mooi natuurgebied. Met name als de hei in bloei staat. Vroeg opstaan wordt eigenlijk heel vaak beloond met de mooiste momenten van de natuur. En dat wilde ik deze keer op de Posbank Nationaal Park Veluwezoom meemaken.

Onderweg was het al erg mooi. De lucht was helder en je zag de sterren aan de hemel. Op het moment dat de nacht aan het eindigen is verandert het licht. Langzaam zie je de kleuren van de zonsopgang tevoorschijn komen in de lucht. Ik kan daar zo enorm van genieten.

Posbank Nationaal Park Veluwezoom

De heide stond mooi in bloei. Ik was niet alleen en dat voelde eigenlijk best wel fijn. Er waren op de plek waar ik was meerdere fotografen aanwezig. Altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben eigenlijk niet alleen met het maken van foto’s bezig. Ik kan ook intens genieten van het moment en met bewondering kijken hoe een nieuwe dag ineens zich voor je uitstrekt. Alle mogelijkheden die er dan zijn en die je hebt. Ik genoot van de kleuren van de lucht, de koude lucht, de zon die opkwam en de mooie natuur.

Posbank Nationaal Park VeluwezoomPosbank Nationaal Park VeluwezoomPosbank Nationaal Park Veluwezoom

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *