Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Utrecht, dat stond ook nog op mijn lijstje. Op een avond krijg ik een What’s app berichtje binnen van een zwangere vriendin. Of ik haar en haar vriend wilde fotograferen. Ik werd meteen enthousiast en zag meteen al bepaalde beelden voor mij.

Ik vroeg haar naar wat voor iets ze op zoek was. Samen pinden we op pinterest wat dingen die we mooi vonden en al gauw zag ik dat ik in mijn eigen stijl een goed resultaat zou krijgen.
De weersverwachtingen van die week hielden we nauw in de gaten. Want ik wilde dat de zon scheen. Op de dag dat we onze afspraak stond bleek het toch te gaan regenen. Maar toen ik vanuit kantoor naar huis fietste brak de lucht open. Ik appte dat de afspraak doorging.

Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn

In Utrecht, in de wijk Leidsche Rijn heb je het Maximapark. Daar heb je mooie stukken voor zwangerschapsfotografie. En daar wilde ik naar toe. En ik wilde ook nog naar de Haarrijnse Plassen. Het licht was fantastisch en naarmate de avond vorderde werd ik alleen maar blijer met wat ik op de achterkant van mijn camera zag.

Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Maximapark Utrecht

Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtMijn man was mee als assistent. Ook erg handig om de spullen allemaal in de gaten te houden en eventueel het reflectiescherm vast te houden om het licht meer te sturen. Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtOnderstaande foto was het beeld wat ik voor ogen had. En dan wordt dat tijdens een zwangerschapsfotografie sessie ineens waar.
Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtHet Maximapark is een mooi park met veel mogelijkheden voor zwangerschapsfotografie in Leidsche Rijn Utrecht.Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtOp de brug in het Maximapark. Ook een beeld wat ik voor mij had.
Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Utrecht

 

Vanuit het Maximapark zijn we naar de Haarrijnse Plassen gereden. Dat is ook een mooie locatie voor zwangerschapsfotografie. Met name een mooie locatie voor silhouettes. Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Utrecht

Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn UtrechtZwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Utrecht