Happiness through my eyes

Happiness through my eyes in December – Happinez Agenda and One Line a Day Journal

Dag 2014. Wat was je een geweldig fijn jaar! Ik heb genoten van je dagen. Vandaag, 31 december, zit ik af en toe in stilte voor mij uit te dromen. Herinneringen komen op. Leuke mooie herinneringen die ik veelal met mijn camera heb vastgelegd. Maar ik heb nog een andere passie. Schrijven. Dat is de afgelopen jaren een beetje op de achtergrond geraakt. Ik wil dat weer oppakken met 1 regel per dag gedurende vijf jaar.

Hallo nieuwe agenda voor 2015. Nu ben je nog leeg. Er staan nog geen afspraken in je. Het jaar kan nog alle kanten op. 365 lege dagen. En ik ga ze op een mooie manier invullen.

Dit was de laatste happiness post voor 2014 voor de blogcirkel met mijn vrienden. Wil je weten wat mijn vriendin Rebecca in Engeland gelukkig maakt? Kijk dan hier op haar blog.

Goodbye 2014. What an incredible year you was. I really enjoyed your days. Today, 31 December, I am staring silently, dreaming away. Beautiful memories cross my mind. Memories I captured mostly with my camera. But I have another passion: writing. I didn’t write much the past few years but I am planning to start again in 2015. One line a day, a five year memory book.

Welcome new diary for 2015 with your empty pages. We can travel around the world together. 365 empty days and I am going to fill them in a beautiful way.

This was my last happiness post for 2014 together with my photography friends. I really enjoyed this project with you all. Would you like to know what makes Rebecca happy? Here you can find her blog.

Happinez agenda One Line A Day Journal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.