Dit jaar ben ik met mijn fotografie vriendinnen naar Lissabon geweest. Een heel weekend fotografie, lekker eten en veel praten. Ik ben al een paar keer eerder in Lissabon geweest en raak niet op deze stad uitgekeken. Deze keer heb ik de stad wel wat beter leren kennen. En ik kan je nu al zeggen dat ik er terug wil keren. Ik heb lang nog niet alles gezien.

Voor mij is zo’n weekend vol met fotografie een weekend vol met inspiratie. We delen veel met elkaar. Mijn artistieke ziel wordt tijdens zo’n weekend enorm gevoed. Het smaakt altijd naar meer.

Ik weet dat ik op de laatste dag blij ben dat ik weer naar huis ga. Maar ik weet ook altijd dat ik even een traantje weg zal pinken. Spanje, Engeland, Frankrijk ligt niet om de hoek. Want ik weet zeker dat ik als ik dichterbij zou wonen er vaker met hun op uit zou trekken.

Fotografie en reizen! Wat kan er nu beter dan deze 2 passies combineren? Ik kijk nu al weer uit naar ons weekend volgend jaar.

Meiden ik heb een geweldige tijd met jullie gehad. We zullen het komende jaar weer zoals gewoonlijk weer veel online delen in onze Facebookgroep. En we zullen we elkaar ook via onze blogs volgen. Ik mis jullie nu weer en kijk uit om jullie weer in levende lijve te zien.

Ook deze maand ben ik benieuwd wat Kirsten voor ons in petto heeft. Ik geniet altijd van haar mooie blogposten. Ze is naast fotografie enorm creatief met kalligraferen en koken. Kijk gauw op haar blog.

 

This year I went to Lisbon with my photography friend. A whole weekend full of photography, delicious food and a lot of chatting. I have been in Lisbon for several times and this city still surprises me. This time I did get to know the city a bit better. But I want to return because I still haven’t seen everything yet.

For me this weekend is a weekend full of inspiration. We share a lot with each other. My artistic soul will be fed during this weekends. And it always tastes like more.

I always am happy to rerun home the last day. But I always know that I will shed a tear. I am such a sentimental person. Spain, England, France, Sweden aren’t around the corner. I know for sure that when I was living closer I would spend more time with them.

Photography and travelling! What is better in combining two of my passions. I am really looking forward to next year.

Girls, thank you for the terrific time we had. We will meet online a lot and share a lot in our Facebook group. And we shall follow each other online through our blogs. I miss you already and I am looking forward to meet you a person soon.

I am really curious what my friend Kirsten has in this months post. I always enjoy her beautiful blogposts. She is besides photography also creative in calligraphy and cooking. Here is her blog.

 

_DSC8336

_DSC8388

_DSC8406

_DSC8443

_DSC8478

_DSC8489

_DSC8520

_DSC8560

_DSC8572

_DSC8588

_DSC8618

_DSC8697

_DSC8817