Juni=vakantiemaand. Vakantie=Happiness! Wij boeken al een aantal jaren onze vakantie bij onze eigen Travel Counselor Arlette van der Meer Lammers. Zij weet inmiddels wat we wensen en houd in het uitzoeken van de hotels daar rekening mee. Beter en klantvriendelijker dan haar kan ik mij niet voorstellen.

Deze zomervakantie zijn we naar het mooi eiland Malta geweest. We hadden een hotel in St Julian geboekt. Een luxe hotel. Onder luxe verstaan wij dan: heerlijke bedden, airconditioning, een goed verzorgd ontbijt, een fijn zwembad, klantvriendelijk personeel. Hotel Intercontinental verbleven we.

Malta is een heerlijk eiland. Het enige waar ik aan wennen moest is dat ze hier links rijden. Verder spreekt iedereen goed Engels dus het is gemakkelijk om daar uit te leggen wat je wenst.

June = holiday month. Vacation = Happiness! For quite some years we make reservations for our vacation at our Travel Counselor Arlette van der Meer Lammers. She knows what we want and keeps in figuring out the hotels that into account. Better and more customer friendly than her I can not imagine.

This summer we went to the beautiful island of Malta. We had booked a hotel in St Julian. A luxury hotel. Under luxury we mean: comfortable beds, air conditioning, a good hearty breakfast, a nice swimming pool, friendly staff. Intercontinental hotel we stayed.

Malta is a lovely island. The only thing I had to get used to is that they drive on the left. Furthermore, everyone speaks good English so it’s easy to explain what you want there.

 

DSCF0265-blog

De haven van Valetta. The harbor from Valetta.
_DSC6119 blog

_DSC6125-blog

_DSC6140-blog

_DSC6148-blog

De boulevard van St Julian. St Julians Boulevard
DSCF0292-blog

DSCF0342-blog

DSCF0344-blog

Gozo. We zijn een dagje naar Gozo gegaan. Wat een mooi eiland! Kleine smalle straatjes met prachtige oude gebouwen. Mooie kerken. Hier wil ik nog wel een keer naar terug.
We went a day to Gozo. What an amazing island. Small streets with beautiful old buildings. Churches. I definitely want to return (next photo weekend?).

_DSC6240-blog

_DSC6262-blog

_DSC6264-blog

Sunset at Julians Bay.
DSCF0277-blog

DSCF0283-blog

De volgende post in deze blog cirkel brengt je naar Jessica Aiduk. Jessica heb ik ontmoet in September 2013 tijdens onze Clickin Walk in Amsterdam. Jessica woont met haar man in Duitland. Hier is de link naar haar happiness in Juni.

De next post in this blog circle takes you to Jessica. I met Jessica in Amsterdam last year. She lives with her family in Germany. Here is the link to her happiness in June.