Leidsche Rijn Utrecht Portretfotografie hoeft niet altijd in een studio binnen. Buiten hebben we de wereld als een grote studio. En het natuurlijke licht buiten maakt het allemaal nog mooier.  Het Maxima park is wel een van mijn favoriete plekken.

Leidsche Rijn Utrecht Portretfotografie

Chantal is een van mijn favoriete modellen. Ze is echt geweldig fotogeniek. En dan heb je ineens een aantal mooie portret foto’s van haar. Ze wilde heel graag model staan tijdens mijn persoonlijke workshop die ik van Charlotte Bellamy Photography kreeg.

In het Maxima park heb je veel mooie plekken die allemaal hun eigen uitstraling hebben.

Leidsche Rijn Utrecht PortretfotografieIn het park op een bank.
Leidsche Rijn Utrecht PortretfotografieHet was een hele zonnige dag. Heerlijk om zo met zijn drietjes veel plezier te hebben. Want dat is het belangrijkste.
Leidsche Rijn Utrecht PortretfotografieLeidsche Rijn Utrecht PortretfotografieWat een natuurlijke schoonheid is ze. Ze heeft zo’n mooie uitstraling.
Leidsche Rijn Utrecht PortretfotografieLeidsche Rijn Utrecht Portretfotografie We zijn ongeveer twee uur in het park geweest. We hadden zoveel plezier met elkaar. Chantal vond het super om model te staan. Ze was dan ook erg blij met de foto’s die ik haar nastuurde.