Happiness through my eyes in March at Vooges Zandvoort

Inmiddels is er al een kwart van 2014 voorbij. Maart was een mooie lentemaand. De zon kwam achter het wolkendek vandaan en de lente is echt begonnen. Heerlijk buiten genieten van de natuur en al het moois wat deze aarde aan ons te bieden heeft. En het mooie is vaak nog gratis ook!

Ik word heel gelukkig van tijd met familie en vrienden doorbrengen. Een goed gesprek, een heerlijk glas drinken en een hapje. Dat maakt mij echt gelukkig. Soms zit ik dan even stil voor mij uit te staren en voel het geluk door mij heen stromen. De vonk die de band alleen nog maar sterker maakt voel ik dan in mijn hart.

Deze foto’s zijn genomen bij Vooges in Zandvoort.

Louise Freeland haar blogpost is de volgende post in deze cirkel van blogs over Happiness through my eyes. Je kan haar blogpost hier vinden.

The 1st quarter of 2014 passed by. March was a beautiful month. It’s spring here. The sun showed herself glorious some days. Finally we can spend more time outside. Enjoying the things nature gives you. And also the rest of planet Earth shows you. And the most beautiful things are free! The won’t cost you any money.

I am happy when I spend my time with family and friends. A good conversation, a nice glass with soda or wine and a small bite. That is what makes me happy. Sometimes I am staring quietly and feel the spark inside my heart of happiness. The spark which makes the bond more stronger.

These photos are taken at Vooges in Zandvoort.

Louise Freelans blogpost is the next in our circle of blogs about Happiness through my eyes. You can find her blogpost here.

Vooges Zandvoort Beach Wine Sunshine Wijn Zon

Ik houd van het strand. Altijd als ik het strand en de zee voor het eerst weer zie dan word ik weer even stil van binnen. Zo mooi vind ik het. De zee is altijd een beetje grijs van kleur. Niet zoals ik de zee in Cuba en Curaçao gezien heb. Maar net zo mooi.

I love the beach. Every time I enter the beach it grasps me of its beauty. What kind of weather it is, I always love to be here. Our sea is bit grey. Not as the sea in Cuba or Curaçao. But also that beautiful.

_DSC5235-bewerkt_DSC5217-bewerkt_DSC5237-bewerkt

En wat maakt de zee dan nog net wat mooier. Een zonsopgang of zonsondergang. Ik kan het dan niet laten om er foto’s van te maken. Ik moet het dan op een of andere manier vastleggen.

And what makes it more beautiful: Golden hour at sunrise or sunset. I always have the urge to make photos from a sunrise or sunset.

Zonsondergang Vooges Zandvoort Sunset Vooges Zandvoort_DSC5246-bewerkt

Vergeet niet naar de blogpost van Louise Freeland te kijken.

Don’t forget to read the blogpost from Louise Freeland.

 

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Holly ThompsonApril 5, 2014 - 18:09

    Anna, your post about happiness makes me so happy! I love how you are able to appreciate the little details about life that most take for granted. Your images are all breath-taking!ReplyCancel