Zonsondergang Pettelaarpark

Het is al weer bijna een maand geleden dat het zo koud was. Toen ik op 10 februari jl. van mijn werk naar huis wilde gaan viel mij de mooie zonsondergang op. Ik twijfelde of ik de foto moest nemen of niet. Nee dacht ik. Ik reed dus richting huis om toch maar weer om te draaien. De auto te parkeren en de foto’s te maken. Spijt? Nee, absoluut niet.

Ik houd van de kleuren van een mooie zonsondergang en dan ook nog als de kleuren in het ijs wat op het water ligt zichtbaar is. Dit was een plaatje wat ik toch niet wilde laten schieten.

This is almost one month ago. On 1o February I drove home and I saw this view. I doubted to take a picture. No I thought, lets go home. But suddenly I turned my car, drove back and parked it. Regret? Not at all.

I love the colors from a beautiful sunset and especially if you see the colors reflected on the ice. This was chance that I didn’t want to let go.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *