Goede voornemens

Januari is bijna voorbij. Nog even en we hebben al weer 1/12 van het nieuwe jaar achter ons liggen en nog 11/12 voor ons liggen.

Met oud en nieuw zaten we bij Peter en Corien. Tijdens het eten stelde ik de vraag wat de goede voornemens voor 2012 van iedereen zijn. Die van mij zijn mij nog meer ontwikkelen in de fotografie. Dit jaar ga ik een aantal workshops doen die mij weer een stapje verder bij mijn doel zullen brengen.

Ik lees graag. In 2011 heb ik veel gelezen maar in 2012 wil ik dat nog meer doen. Minder TV kijken en gewoon met een goed boek op de bank zitten. Thee erbij en ik ben een tevreden mens.

 

Daarnaast heb ik als aandachtspunt planning. In mijn privéleven gaat het allemaal goed. Maar op mijn werk vind ik het moeilijk om de juiste prioriteiten te stellen. Een agenda wil daar zeker bij helpen. Deze agenda is de agenda die we thuis hebben. Ik heb dezelfde op mijn bureau op mijn werk liggen. Daar staat niets in. Want al mijn afspraken staan digitaal in mijn Outlook agenda en mijn things to do staan in de iPhone Things app. Dit brengt al meer rust. Maar ik ben er nog niet helemaal.

January is almost over. We finished almost 1/12 of this year. And 11/12 is ahead of us. What will happen in 2012. What were your resolutions for this year. That was a question I asked Peter and Corien and of course Marcel on New Years Eve.

Mine are: read more books. Less TV and more books. Reading on the sofa with a cup of tea makes me a very happy person.
I also want to develop my photography skills. This year I will take some classes.

I also want to get better in planning. In our diary at home I don’t have a problem with that issue. It’s at work. I am struggling with priorities. It’s getting better but I am still not happy with the result.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *