Project 52 Week 51 – Holiday Cheer

Samen met collega’s waren we aan het brainstormen wat ik voor dit onderwerp kon fotograferen. In Den Bosch heb je de Korte Putstraat. Die moet er heel gezellig uitzien rond deze tijd van het jaar. Alleen had ik geen tijd om dat op korte termijn te fotograferen. De foto moest namelijk voor de website van MCP Actions voor mijn blogpost op tijd worden aangeleverd.

Op kantoor hebben we ook een kerstboom in de hal staan.

Last week I was brainstorming with some colleagues about what to photograph for this subject. They suggested to go to the Korte Putstraat in Den Bosch, which looks lovely. But I hadn’t time. I needed this pic for my blogpost for MCP Actions.

This is the Christmas Tree at our office.

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • SaskiaDecember 30, 2011 - 17:59

    Wauw wat een mooie foto!
    Misschien wil ik ook wel mee doen in 2012.
    Weet je misschien waar ik een lijst kan vinden met alle weken en welke foto je moet maken?

    Alvast bedankt en een goed 2012.ReplyCancel