Project 52 Week 49 – Traditions

Tradities. Iedere familie heeft er wel een aantal. Toen mijn zus en ik nog kleuter waren las mijn moeder iedere avond voordat we gingen slapen een verhaaltje voor. Sommige details kunnen mijn zus en ik nog goed herinneren. Mam vertelt heel levendig. Niet voor niets hing haar kleindochter ook altijd aan haar lippen als oma weer een verhaal aan het vertellen was.

Bij mijn ouders hadden we als traditie om zondagochtend uitgebreid te ontbijten. Marcel en ik doen dat nu ook iedere week. Jus ‘d Orange, ei, thee en heerlijk brood. Samen aan tafel. Want van maandag tot en met vrijdag is daar geen tijd voor.

Traditions. Every family has some. When my younger sister and I where little kids my mother read stories to us before we went to sleep, every night. I still remember some details. My mother is a good story teller. Even her little grandchild is totally focused when her grandma tells a story.

When I was living with my parent we had a luxury breakfast every sunday morning. With Marcel I have this too. Orange juice, egg, tea and bread. Together at the table. From Monday till Friday we don’t have time to have breakfast together.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *