Project 52 Week 45 – Book Title

Dit onderwerp had mij wel even aan het denken gezet. Want welke boektitel kun je nu leuk fotograferen. Tijdens onze vakantie in Curaçao heb ik veel zitten denken. Totdat er een zeilrace voorbij kwam op zee. En ineens dacht ik aan het boek Solo van Tania Aebi. Toen ze 18 jaar was heeft ze de wereld rond gezeild. Dit boek was voor mij een grote inspiratie. Ik kreeg het cadeau, met een wereldbol, van een vriendin van mij in 2000. Ik was toen net weer een half jaar single en de wereld lag voor mij open.
Ik ben nooit gaan zeilen maar ben wel een aantal keren alleen op vakantie geweest. En de eerste keer was echt spannend.

I had to think which book I could take pictures from. During our vacation at Curaçao I thought a lot about it. And suddenly I thought about the book Solo, written by Tania Aebi. This book was a gift from a friend on my birthday in 2000. I was between relationships. I never sailed but went on a vacation alone a few times. The 1st time was really exciting.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *